textilarkeolog.dk

textilarkeolog.dk

Vikingetid og middelalder

Textilarkeolog.dk er tænkt som en ressourceside for alle, der arbejder med tekstiler og dragter i vikingetid og middelalder. På siden kan du hente tips og råd samt artikler m.m. om tekstiler og dragter.

Ansættelser

om migPosted by kathrine@textilarkeolog.dk Thu, December 05, 2013 19:55:46

Fra 2011

- Eventmanager, spiludvikler og museumsformidler på Kalundborg Museum på vegne af Euman a/s

- Formidler på Kalundborg Museum

2008 - 2010

- Pædagog i en SFO

2008

- Forskningsassistent på Center for Tekstilforskning, København. Redigering af publikationen fra klædeseminariet i 2006.

2007

- Udarbejdelse af undervisningsmateriale til Kulturkørekortet under Sydvestsjællands Museum

- Formidlingsleder på Vikingeborgen Trelleborg

2006

- Rekonstruktionsmedarbejder på Kulturhistorisk Museum Randers

- Leder for aktiviteter og formidling Hjemsted Oldtidspark. Arbejdsopgaver: tilrettelæggelse, organisering og udførelse af parkens aktiviteter og arrangementer. Kontakt til frivillige og ansætte i parken samt formidlingsopgaver som rundvisninger, gruppearrangementer og skoletjeneste.

- Forskningsassistent på Danmarks Grundforskningsfonds Center for Tekstilforskning. Arbejdsopgaver: arrangering af internationalt tekstilseminar samt undervisning i middelalderdragt på Designskolen i Kolding.

2005

- Undervisningsassistent på Middelalderarkæologi, Aarhus Universitet. Undervisning i tekstiler og dragter i vikingetid og middelalder.

- Museumsformidler på Moesgård Museum. Arbejdsopgaver: dragtsyning, deltagelse i børneaktiviteter og Vikingetræf 2005, tekstilkurser, levende formidling af tekstilhåndværk, rundvisninger og skoletjeneste i forbindelse med særudstillingen Vikingernes Aros .

2002

- Mellemleder og aktivitetskoordinator på Middelaldercentret, Nykøbing F. Arbjedsopgaver: aktivering af frivillige og formidling til centrets gæster.

1998

- Lærervikar på Hestkær Friskole. Undervisningserfaring med alle klassetrin.