textilarkeolog.dk

textilarkeolog.dk

Vikingetid og middelalder

Textilarkeolog.dk er tænkt som en ressourceside for alle, der arbejder med tekstiler og dragter i vikingetid og middelalder. På siden kan du hente tips og råd samt artikler m.m. om tekstiler og dragter.

Favrskov Middelalder

nyhederPosted by kathrine@textilarkeolog.dk Thu, December 05, 2013 20:47:41
10. maj 2007
Så er Favrskov Middelaldermarked sat i gang. Favrskov Kommune har bevilliget en slat penge, så også Favrskov kan komme med på middelalderbølgen. Arrangementet skal løbe af stablen d. 15. september 2007 og arrangørerne er Lise Kirketerp Rubak, Birgitte Vestergård og jeg selv. Arrangementet afholdes i Sløjfen i Hadsten og vi forventer, at både etablerede middelaldergrupper og nye lokale middelalderfolk vil deltage, foruden en række lokale foreninger.


10. februar 2008
Favrskov Middelalderforening er klar med et nyt arrangement. I år bliver det en allehelgensaften på Ulstrup Slot. Vi er i gang med planlægningen og mere information kan fås på www.favrskovmiddelalder.dk.

August 2010
Så er planlægningen af Middelaldertaffel ved Favrskov Middelalderatter i fuld gang. Det er tredie år i træk, at Favrskov Middelalder arrangere et middelaldertaffel i forbindelse med Allehelgen på Ulstrup Slot. Maden bliver fantastisk, kulisserne bliver smukke med vægtæpper, flag og bordpynt og servicet bliver 100% autentisk med trætallerkner, stobe og spiseskeer. Underholdningen bliver også helt i top med musik, korsang af foreningens eget kor og historiefortælling samt dans. Se mere om arrangementet og køb billetter på Favrskov Middelalder.